C5050-062参考書、C5050-062出題範囲、C5050-062テスト情報、C5050-062試験トレーニング資料、C5050-062認証試験

IBM Certified Deployment Professional C5050-062認証試験に合格することは他の世界の有名な認証に合格して国際の承認と受け入れを取ることと同じです。
TestpassportのIBM Certified Deployment Professional C5050-062問題集を勉強すると、專門の試験内容を見つけることができます。
弊社のIBM Certified Deployment Professional C5050-062参考書は実践の検証に合格したソフトで、手に入れたらあなたに最も向いているものを持つようになります。
弊社のIBM Certified Deployment Professional C5050-062試験問題集はあなたが自分の目標を達成することを助けられます。
真実なIBM Certified Deployment Professional C5050-062試験トレーニング資料を提供することに力を尽くしています。

C5050-062テスト情報:

試験名称:Rational UrbanCode Deploy
質問数:70
試験時間:75
必要な合格点数:70%
言語:英語、日本語、日本語

実際のIBM Certified Deployment Professional C5050-062試験問題のすべてが含まれていますから、それだけでも試験に受かることができます。
弊社のIBM Certified Deployment Professional C5050-062問題集は試験に関するすべての優れた参考書を見つけることができます。
受験者はIBM Certified Deployment Professional C5050-062認定試験で高い点数を取得して、自分の構成ファイルは市場の需要と互換性があるように充分な準備をするのは必要です。

C5050-062出題範囲:

Section 1: How UrbanCode Deploy fits within IBM DevOps
Recognize and describe the IBM approach to DevOps
Identify and describe the capabilities that UrbanCode Deploy delivers to IBM DevOps
Identify and describe the concepts and challenges of continuous software delivery in a DevOps context

Section 2: Implementing Security in UrbanCode Deploy
Use UC Deploy to configure group and team roles
Use UC Deploy to configure External security realms including LDAP, Active Directory and SSO.
Identify the features of the security model used by UC Deploy

Section 3: Programming and Plugins
Determine the various types of plugins for UC Deploy
Use automation and source configuration plugins in UC Deploy
Update and delete plugins in UC Deploy

Section 4: UrbanCode Deploy Architecture
Identify the concepts of Resources, Resource Groups, Agents, Agent Relays Agent Pools
Recognize the concepts of Applications, Components, Snapshots, Versions and Artifacts
Recognize the elements of the Basic Usage Model of UrbanCode Deploy and the flow of operations including configuration of the deployment environment, development, deploy to the pipeline and chaining of environment deployments

Section 5: UrbanCode Deploy Integrations
Identify UC Deploy integration capabilities with other products
Identify UC Deploy and Cloud integration capabilities

Section 6: Using UrbanCode Deploy
Determine the requirements for product installation
Use UC Deploy to create and configure Applications and related Environments, Processes, Approvals, +Notifications and Properties
Use UC Deploy to create and configure Components and related artifacts, properties and versions
Use UC Deploy to create snapshots
Use UC Deploy to create and configure Resources and related Agents, Subresources, Resource Roles and +Resource Templates
Identify and describe the concepts of Inventory, Compliancy and Model-driven Deployments

もし、IBM Certified Deployment Professional C5050-062試験に失敗したら全額で返金いたしてまた一年の無料なアップデートいたします。
完全なIBM Certified Deployment Professional C5050-062試験準備をして、気楽に試験を受かることができるようになります。
弊社のIBM Certified Deployment Professional C5050-062問題集は短い時間で試験に十分に準備させ、そして楽に試験に合格させます。
IBM Certified Deployment Professional C5050-062問題と解答に関する質問があるなら、当社は直後に解決方法を差し上げます。

1.A security type is a product area that can have permissions defined for it. Each security type has a set of permissions that affect how users interact with it.
How many security types are available in IBM UrbanCode Deploy?
A. 13
B. 10
C. 3
D. 5
Answer: D

2.In order to set up an integration with WebSphere, you first perform a WebSphere Topology Discovery.
WebSphere is not installed in a default location and so you must notify IBM UCD concerning the location of the wsadmin executable.
What is the name of the property that you must set, and where do you set it?
A. You must set the wsadmin.location property on the correct resource.
B. You must set the wsadmin.path property on the correct agent.
C. You must set the wsadmin.executable on the correct resource.
D. You must set the wsadmin.location on the correct agent.
Answer: B

3.Which security types are used to secure the IBM UrbanCode Deploy server?
A. Server Configuration and Web UI
B. Security UI & Application Security
C. Application Security & DevOps Security
D. UI Security & DevOps Security
Answer: A

4.You are integrating IBM UrbanCode Deploy (UCD) with a database in order to perform database deployments.
Which statements is true about IBM UCD and the order of the SQL scripts to be executed?
A. IBM UCD queries the target database to determine the order in which the scripts need to be executed.
B. The order must be hardcoded into the deployment process.
C. IBM UCD will only run scripts that have not been executed against a database. The order is irrelevant.
D. IBM UCD uses a naming convention to determine the order to execute the scripts.
Answer: D

5.Which steps are used to create or modify a process by combining plugin steps?
A. Select the process, then define or edit it using the Design tab of the Process user interface
B. Select the process, then define or edit it using the Edit tab of the Process user interface.
C. Select a component, then define or edit its process using the Process tab of the Component user interface.
D. Select a component, then define or edit its process using the Workflow tab of the Component user interface
Answer: A

6.What is the proper way to reference the environment property ?°databaseUrl?± in a component process?
A. ${databaseUrl}
B. //databaseUrk//
C. [databaseUrl]
D. ${p:environment/databaseUrl}
Answer: D

7.When a snapshot has versions that are marked incremental or full, what will a deployment process do when it deploys using the snapshot?
A. Deploy the latest component version
B. Deploy the first component version
C. Deploy all versions in sequence from first to latest
D. Deploy all versions in sequence from latest to first
Answer: C

8.Property resolution is used in many places. What is the correct format for resolving a property named ?°portNumber?± at the environment scope?
A. ${p:environment:portNumber}
B. ${p/environment/portNumber}
C. ${environment:portNumber}
D. ${p:environment/portNumber}
Answer: D

9.Which customer problem does IBM UrbanCode Deploy address?
A. Testing teams are suffering delays verifying new features due to poor application installation documentation.
B. Development managers are having difficulty getting their teams to achieve good agile planning practices.
C. There is a team of administrators that support the current application portfolio, but they are uncertain about their ability to support growth.
D. Users have many complaints about the ease-of-use concerning a main flagship application user interface.
Answer: B

10.You have a complex network topology where ab IBM UrbanCode Deploy (UCD) server, the QA environment and the Production environment are all installed in different networks. A firewall is established between them.
How can UCD enable the communication between the agents and the server through the firewall?
A. There should be a UCD server installed on each network. The servers create a JMS mesh (via ActiveMQ). All servers know about each other. All services are active on each server.
B. The UCD server can be configured to run agentless, so no agents are required on each network. The network administrator need only make the UrbanCode server accessible in each network.
C. An UrbanCode agent relay should be installed on each network. The agent relay connects a large group of agents to the server with a single connection, which simplifies firewall rules for communicating across networks.
D. An agent gateway should be configured in one agent on each network. This agent will act as a proxy for all communication between the agents on the same network and the server.
Answer: C

11.IBM UrbanCode Deploy (UCD) offers an integration with Chef.
How does this integration work?
A. IBM UCD installs Chef solo as part of the deployment process and also allows users to execute Chef nodes.
B. IBM UCD integrates with Chef server and manages updating Chef endpoints by running scripts against the Chef server.
C. Chef server and Chef solo poll the IBM UCD repository for new artifacts to deploy, and then deploy them.
D. Chef server and Chef solo allows for the IBM UCD agent to be automatically installed on Chef endpoints.
Answer: C

12.When installing and configuring an IBM UrbanCode Deploy (UCD) agent, how many ports does the agent require to communicate with the UCD server?
A. One port to receive commands from the server and to return logs for execution results.
B. Two ports: one to receive commands from the server and one port to return logs for execution results
C. Two ports: one to receive commands from the server and return logs for executions results, and one port to handle administration of the agent
D. Three ports: one to receive commands from the server, one to return logs for execution results and one port to handle administration of the agent
Answer: A

http://pdf.testpassport.jp/C5050-062.pdf