P2140-021問題集、P2140-021試験トレーニング資料、P2140-021勉強資料、P2140-021参考書、P2140-021受験対策

Testpassportは真実かつ正確なIBM Rational P2140-021問題集です。
弊社のIBM Rational P2140-021試験トレーニング資料を利用したら、あなたが気楽に試験に合格することができるようになります。
弊社のIBM Rational P2140-021勉強資料は良いを持っており、迅速な試験内容を含まれることができます。
弊社のIBM Rational P2140-021試験トレーニング資料は私達受験生の最良の選択です。
弊社のIBM Rational P2140-021参考書はあなたが自分の夢を実現することを助けられます。
高いカバー率のIBM Rational P2140-021勉強資料として、真実の試験と同じの出題内容で、受験者は気楽に試験に合格することができます。

P2140-021テスト情報:

試験名称:IBM Rational Collaborative Lifecycle Management for IT Technical Sales Mastery Test v1
質問の数:40
分の時間:75
必要な合格点数:65%
言語:英語、フランス語、ドイツ語、日本語、ラテンアメリカスペイン語、ポルトガル語(ブラジル)、スペイン語カスティーリャ語
プロクタード

弊社のIBM Rational P2140-021受験対策は検定合格の依頼だけでなく、指導のことも最高です。
弊社のIBM Rational P2140-021練習問題はIT認証に対する最高のトレーニング資料で、最完全かつ最新で、合格率が非常に高いということで人々に知られています。
受験者は提供したIBM Rational P2140-021受験資料を利用して、試験は問題にならないだけでなく、高い点数も合格することができます。
弊社のIBM Rational P2140-021試験資料を使用すると、あなたが短期的に所望の結果を達成することができます。
あなただけの適切なIBM Rational P2140-021トレーニング教材を選択する必要があります。

IBM Rational P2140-021出題範囲:

Section 1 – CLM Product Overview (15%)
Identify and describe basic features and capabilities of Rational Team Concert
Identify and describe basic features and capabilities of Rational Requirements Composer
Identify and describe basic features and capabilities of Rational Reporting for Development Intelligence (RRDI) and Rational Reporting for Document Generation (RRDG)
Describe CLM as a solution and not just individual products

Section 2 – Basic Sales Knowledge (10%)
Identify CLM sales opportunities
Know the main competitors of IBM CLM products and describe IBM’s lead in the marketplace
List the five ALM imperitaves and describe their value

Section 3 – Basic Technical Knowledge (25%)
Deploy, install, and upgrade CLM products
Describe supported integrations among CLM products and other IBM Rational products
Describe CLM licenses and how they are structured
Participate on jazz.net to find additional information, report bugs, and download various product versions
Demonstrate common CLM tasks for customers

Section 4 – In-context Collaboration (10%)
Describe the value of in-context collaboration in ALM
Given a customer scenario, help them achieve in-context collaboration by recommending specific CLM products and features

Section 5 – Real-time Planning (15%)
Describe the value of real-time planning in ALM
Given a customer scenario, help them achieve real-time planning by recommending specific CLM products and features

Section 6 – Lifecycle Traceability (10%)
Describe the value of lifecycle traceability in ALM
Given a customer scenario, help them achieve lifecycle traceability by recommending specific CLM products and features

Section 7 – Development Intelligence (8%)
Describe the value of development intelligence in ALM
Given a customer scenario, help them achieve development intelligence by recommending specific CLM products and features

Section 8 – Continuous Process Improvement (8%)
Describe the value of process improvement in ALM
Given a customer scenario, help them achieve process improvement by recommending specific CLM products and features

弊社のIBM Rational P2140-021試験問題集はあなたが身に付けるべき技能をすべて含んでいます。
当社のIBM Rational P2140-021勉強材料は、常に試験で良い成績を得ることを保証するために多大な努力をしました。
弊社のIBM Rational P2140-021受験対策は検定合格の依頼だけでなく、指導のことも最高です。
弊社のIBM Rational P2140-021問題と解答を利用したら、あなたは試験に準備する時間を節約することができるだけでなく、試験で楽に高い点数を取ることもできます。

1.Which CLM capability does the Analyst role have full read/write access to?
A. software configuration management
B. test management
C. automation
D. requirements management
Answer: D

2.Progress frequently stalls because team members are unaware of which tasks they must complete in
order for the group to move forward.
Which IBM Rational CLM feature helps prevent these delays the most.?
A. The Planned Time view shows the work load for each team member.
B. The Roadmap view makes dependencies visible to the whole team.
C. Ranked lists ensure that the team works on important items first.
D. In-place status updates appear in the plan automatically.
Answer: B

3.What is a major benefit of real-time planning in IBM Rational CLM?
A. It captures best practices and reuses them across teams.
B. It allows everyone to participate in keeping the plan accurate.
C. It encourages incremental and breakthrough improvements.
D. It clearly separates planning from execution.
Answer: B

4.What is a major advantage of deploying IBM Rational CLM in a single server setup?
A. full Single Sign-On (SSO) support
B. a single LDAP server to control authentication
C. simplified linking of work items
D. easier to schedule maintenance windows
Answer: C

5.A project lead wants to ensure that the whole team understands the overall scope of the project.
Which capability of IBM Rational CLM should the sales specialist highlight?
A. It provides a single plan that spans requirements, development, and testing.
B. It fully integrates project planning with execution.
C. It emails copies of the plan to all team members.
D. It subjects any changes in the plan to the entire team approval.It subjects any changes in the plan to
the entire team approval.
Answer: A

6.IBM Rational Requirements Composer version 3.0.1 and later supports integration with which two
products? (Choose two.)
A. Rational Software Architect Design Manager
B. Rational ClearQuest
C. Rational RequisitePro
D. Rational DOORS
Answer: A,B

7.An organization has developed a set of best practices it plans to reuse in the future. How should the
organization use IBM Rational CLM to achieve this?
A. create a project template
B. write a best practices wiki
C. generate a process report
D. develop a project script
Answer: A

8.Which kind of artifact should a stakeholder create in order to visually model the interaction of a
customer without focusing on the design?
A. user interface sketch
B. business process diagram
C. work flow diagram
D. use case diagram
Answer: D

9.Which of the five imperatives best helps each team member understand what the rest of the team is
doing and how it impacts the overall workload?
A. in-context collaboration
B. real-time planning
C. lifecycle traceability
D. continuous improvement
Answer: C

10.Practitioners are reluctant to participate in planning activities. Which IBM Rational CLM capability
should the sales specialist suggest?
A. Team members can update status in the course of their daily work.
B. Teams are regularly reminded to provide status updates.
C. Team members who do not participate are absent in the Planned Time view.
D. Team leaders can require members to approve the plan.
Answer: A