C9020-668問題集、C9020-668参考書、C9020-668学習材料、C9020-668フィードバック、C9020-668試験の材料

TestpassportのIBM Certified Specialist C9020-668はとても成功したトレーニング教材です。
適切なIBM Certified Specialist C9020-668問題集を選択し、C9020-668試験に合格するためには非常に必要です。
弊社のIBM Certified Specialist C9020-668参考書はあなたが自分の目標を達成することを助けられます。
高品質のIBM Certified Specialist C9020-668学習材料はステップバイステップで試験に準備する手順を指導しています。

IBM Certified Specialist C9020-668フィードバックをご参照ください

C9020-668合格
全部覚えれるまでに繰り返しました。短い間、お世話になりました。ありがとうございました。

C9020-668テスト情報:

試験名称:IBM Storage Technical V1
質問数:60
試験時間:90
必要な合格点数:55%
言語:英語
対応資格:IBM Certified Specialist – Storage Technical V1

Testpassportは、IBM Certified Specialist C9020-668試験を受けたい人に問題集を提供するサイトです。
弊社のIBM Certified Specialist C9020-668試験の材料は、試験が必要なすべての質問に含めています。
弊社のIBM Certified Specialist C9020-668問題集はあなたの時間とお金の少量を過ごすと同時に、認定試験に合格させることができます。

C9020-668出題範囲:

Customer Environment, Requirements, and Plans (32%)
Describe a customer’s hardware and software environment.
Describe customer operational constraints, including power, cooling, personnel, knowledge level, service level requirements.
Identify disaster recovery and high availability requirements.
Identify customer performance requirements, including throughput and latency.
Identify the customer’s capacity and growth requirements and the impact on total cost.

Product Information (35%)
Given a scenario, describe the difference between various storage media and align them to a requirement of TCA, performance, and upgradability.
Given a scenario, explain the difference in cost, performance, and reliability of IBM storage solutions.
Given a scenario, describe IBM’s competitive advantages.
Given a scenario, describe how IBM enterprise storage products help clients solve data and device management issues through application efficiency and integration.
Given a scenario, explain alternatives to the existing environment to provide additional functionality.

Application of Resources and Tools (20%)
Given a scenario, evaluate which tool(s) to use based upon key applications, performance requirements, customer pain points, capacity / growth requirements, and the impact on total cost.
Describe uses of IBM maintenance, IBM websites, IBM tools, and IBM processes.
Given a scenario, identify high-level steps to integrate new solutions into an existing systems environment.

Hybrid Cloud and Analytics Concepts (13%)
Describe ways the IBM storage portfolio enables hybrid, public, and private clouds.
Describe ways the IBM storage portfolio enables analytics.
Describe ways the IBM storage portfolio provides security.

弊社のIBM Certified Specialist C9020-668試験材料、研究材料、技術材料や詳しい解答に含まれています。
弊社のIBM Certified Specialist C9020-668試験問題集は試験の最新バージョンを提供することを要求することもできます。
最も高効率なIBM Certified Specialist C9020-668参考書は、きっと良いツールを利用することです。
当社のIBM Certified Specialist C9020-668問題集は、常に実際の試験を探ります。
C9020-668無料サンプルをご参照ください

1.Which OpenStack component allows management of IBM XIV and IBM DS8884 through a dashboard that gives administrators control while empowering users to provision resources through a web interface?
A. Swift
B. Horizon
C. Cinder
D. Nova
Answer: B

2.A customer wants to improve overall workload performance and is considering adding either an IBM Storwize V7000F or an IBM FlashSystem A9000 to the environment.Which key performance characteristic differentiates these two products?
A. Latency
B. Connect time
C. Cache hit rate
D. Queue time
Answer: A

3.A customer has floor and rack space constraints.Which model should be included with a single frame IBM TS4500 L25?
A. Additional I/O station
B. Top rack with PDU
C. HD2 storage frame
D. Additional cartridge magazines
Answer: B

4.Which IBM products should the technical specialist propose to a customer who is using disk-based backups to meet regulatory requirements for low recovery time objectives?
A. IBM Spectrum Control Advance
B. IBM Spectrum Archive
C. IBM Spectrum protect
D. IBM Spectrum Control Base
Answer: C

5.Which IBM XIV replication feature provides the ability for a remote target volume to be initialized without requiring the contents of the source volume to be re-replicated over an inter-site link?
A. Offline Initialization
B. Quick Initialization
C. Synchronous Replication
D. Asynchronous Replication
Answer: A

6.What is the complete source of information for power, cooling, and floor space requirements for IBM tape products?
A. Preinstall TDA checklist
B. Product announcement letters
C. Installation and Planning Guide
D. IBM Storage System Interoperation Center
Answer: A

7.Which function provides a high availability feature with dual-site, active-active access to a volume in IBM Spectrum Virtualize?
A. Hypersite
B. Hyperledger
C. Hyper-Scale
D. HyperSwap
Answer: D

8.A customer needs to exchange encrypted data cartridges with another company. A competitor offers a solution that encrypts the data with static keys loaded the tape drives. IBM proposes IBM TS1150 tape drives using the built-in encryption feature.Which competitive advantage does the IBM TS1150 solution provide?
A. It achieves better throughput by encrypting and compressing data at the same time.
B. It stores keys in the drive that can then be exported to partners in a secure format.
C. It compresses the data before encrypting to achieve a better compression ratio.
D. it writes a unique encrypted data key on the cartridge using public/private key pairs.
Answer: D

9.A customer wants to improve storage efficiency within a data center. The customer requires a low latency storage system that has a highly parallel architecture and comprehensive data reduction with pattern removal.Which system should the technical specialist propose?
A. IBM DS8886 HPFE
B. IBM FlashSystem A9000R
C. IBM FlashSystem V9000
D. IBM XIV with compression
Answer: C

10.Which solution provides virtualization, consolidation, and automation for a cloud deployment?
A. IBM XIV with IBM Spectrum Protect
B. IBM FlashSystem 900
C. IBM Virtual Storage Center
D. IBM Spectrum Accelerate
Answer: C