C9020-662試験、C9020-662問題集、C9020-662試験材料、C9020-662試験問題と解答、C9020-662試験情報

Testpassportは、あなたがIBM Certified Specialist C9020-662試験に合格確実にするためにあなたに良いガイドを提供します。
弊社のIBM Certified Specialist C9020-662問題集は認定資格試験の準備の第一歩としては最適です。
弊社のIBM Certified Specialist C9020-662試験材料はこの分野の専門家によって作り上げ、一番適当な価格で提供します。
本当のIBM Certified Specialist C9020-662試験に出題される傾向のあるポイントにまで集中することができる正確性があるので、短期間で合格することができます。
弊社のIBM Certified Specialist C9020-662試験問題と解答はあなたが必要とした一切の試験トレーニング資料を準備して差し上げます。

1.Which two options supply the master encryption key for an IBM Storwize V7000 at power on? (Choose two.) A. Self-encrypting drives B. IBM Spectrum Control C. IBM SKLM D. USB stick E. SAS controller Answer: C,D

2.An online shopping website stores large amounts of product data and orders on a multi-tier IBM Storwize storage solution. All data is stored in a mixed pool including nearline, enterprise, and flash storage.How will East Tier assist this organization with its data performance? A. Creates image mode volumes on flash and enterprise storage B. Placing new data directly on flash storage C. Promotion of data from enterprise to flash storage D. Promotion of data directly from nearline to flash storage Answer: A

3.A state government education agency is building an in-house application that designs, delivers, and scores standardized tests. The agency needs a scalable storage solution that initially provides SAS host connectivity during the proof-of-concept phase and can be seamlessly upgraded to more advanced features.Which storage solution should a technical specialist recommend? A. IBM FlashSystem 900 B. IBM FlashSystem V9000 C. IBM Storewize V5020 D. IBM Storewize V7000 Answer: B

4.A customer is considering IBM VersaStack as the new data center standard. The customer is attracted to the IBM Storewize V7000 storage system because of the flexibility, but the customer has legacy storage that must be retained.What is the primary benefit of IBM VersaStack with IBM Storewize V7000 over competitive converged architectures? A. The IBM VersaStack is optimized for CISCO NEXUS switches combining multiple storage protocols. B. The IBM VersaStack provides an integrated foundation for both virtualized and non-virtualized solutions. C. The IBM Storewize V7000 offers many options for connectivity enabled by the host adapter card selections. D. The IBM Storewize V7000 enables legacy storage as part of an IBM VersaStack CVD. Answer: B

5.A customer wants to understand how to best determine the benefits of combining SSDs with spinning drives in an existing IBM Storewize V7000 that is licensed with the base software only.How should the customer proceed? A. use heat map from Easy Tier in evaluation mode and use STAT. B. Purchase a SATA license to monitor the V7000. C. Download current performance logs into STAT and evaluate. D. Create an Easy Tier pool SSDs and spinning drives and migrate volumes as appropriate. Answer: A

6.A customer is looking for a storage solution that provides FC and SAS attachment without the need for SAN switches. This will help consolidate two separate storage solutions.Which IBM disk system is appropriate to use? A. IBM Storewize V7000 B. IBM Stoewize V5020 C. IBM Stoewize V5030 D. IBM FlashSystem V9000 Answer: D

7.A mandatory requirement in a customer RFI is to provide protection against a single drive failure and that data and one stripe of parity are striped across all array members. The customer wants the fastest possible rebuilt.Which RAID level on the IBM Storwize V7000 meets these requirements? A. RAID 5 B. DRAID 5 C. DRAID 6 D. RAID 6 Answer: A

8.A company is experiencing high data growth of its mission critical VMware and database workloads that run on a competitive storage system.How does the IBM FlashSystem V9000 help the company address space consumption? A. Space-efficient snapshots B. IBM Tiered Storage Optimizer C. Real-time Compression D. Easy Tier Answer: A

C9020-662試験情報:

試験名称:IBM Virtualized Storage V1
質問数:60
時間は分で許されます:90
合格点:60%
言語:英語
試験費用:30
場所:Pearson VUEオンライン?テスト?システム(リンクはibm.com外にあります)
単位面積:評価:IBM Systems – ストレージ?システム
テストのタイトル:A9020-662評価:IBM Virtualized Storage V1

あなたの現在のスキルレベルとTest C9020-662 – IBM Virtualized Storage V1の準備状況を評価するには、Webベースの評価テストを受けることができます。

この評価テストに合格しても、資格情報を取得することはありません。 試験スコアレポートに診断フィードバックを提供し、テストの各セクションでどのように採点したかを示しながら、テストの目的に関連づけてフィードバックを提供するように設計されています。

C9020-662出題範囲:

General Overview (25%)
Differentiate among IBM?s virtualized products including Storwize and FlashSystem V9000.
Given a scenario, describe the benefits of a virtualized storage infrastructure that influences the decision-making process.
Given a scenario, describe the benefits of the different hardware architectures within IBM?s virtualized portfolio including IBM Storwize and FlashSystem V9000.
Explain how IBM Spectrum Control enhances IBM?s virtualized products including Storwize and FlashSystem V9000.
Explain how IBM Spectrum Protect enhances IBM?s virtualized products including Storwize and FlashSystem V9000 solutions.

System and Advanced Functions Knowledge (27%)
Identify ways the IBM Storwize family and FlashSystem V9000 enable security.
Given a scenario, describe IBM Storwize family and FlashSystem V9000 advanced functions.
Given a scenario, explain components and functions included in a standard software license and what is optional and/or chargeable.
Given a scenario, compare and contrast the difference between converged and non-converged systems.
Given a scenario, describe advanced usage of IBM Spectrum Control with IBM Storwize products and FlashSystem V9000.

Solution Design (28%)
Given a scenario, create an IBM Storwize or FlashSystem V9000 system layout to meet customer requirements.
Given a scenario, evaluate drive types and RAID configurations to meet customer and solution requirements.
Given a scenario, identify networking protocols required to meet customer requirements.
Given a scenario, describe advanced usage of IBM Spectrum Control with IBM Storwize or FlashSystem V9000.
Demonstrate knowledge of pre-sales tools and resources.

Basic Implementation (20%)
Gven a scenario, perform basic configuration tasks associated with IBM Storwize or FlashSystem V9000.
Given a scenario, gather basic installation requirements.
Demonstrate knowledge of integration with other storage hardware and software products.
Demonstrate knowledge of pre-sales and post-sales tools and resources.

弊社のIBM Certified Specialist C9020-662練習問題はIT認証に対する最高のトレーニング資料で、最完全かつ最新で、合格率が非常に高いということで人々に知られています。
弊社のIBM Certified Specialist C9020-662問題集を利用したら、あなたはぜひ自信に満ちているようになり、これこそは C9020-662試験の準備をするということを感じます。